torsdag den 30. august 2012

Du kan få en Microsoft konto gratis


Hvis du har hotmail eller et login til MSN har du det allerede, men nu har Microsoft udviklet og forbedret servicen og de programmer som er til rådighed.
Microsoft forklarer selv her hvad en Microsoftkonto er:

"Microsoft-konto er det nye navn for det der tidligere blev kaldt et "Windows Live ID." Din Microsoft-konto består af en kombination af en mailadresse og et password, som du bruger til at logge på tjenester som f.eks. Hotmail,SkyDriveWindows Phone, eller Xbox LIVE. Hvis du bruger en mailadresse til at logge på disse eller andre tjenester, har du allerede en Microsoft-konto - men du kan også til hver en tid få en ny."

Hvis du har eller opretter en konto får du adgang til online lagring af dine dokumenter, en MS Office pakke, mailprogram, kalenderfunktion du kan hente dine kontaktpersoner fra fx Facebook og Google. Dokumenterne kan du redigere online i de tilknyttede programmer og dele med dine venner.
Tjenesten er opbygget på en måde så det er nemt at finde rundt og bruge - hvis man har brug for det er der en hjælpefunktion som man kan klikke på og få hjælp lige der hvor man en"

Se tidligere indlæg om Microsoft tjenesten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar